søndag, november 01, 2009

Endelig på nett igjen :-) Kanskje jeg kan få litt fart i bloggen også. Jeg strikker fortsatt på alt for mye og gangen :-/ Nå er det sokker, votter,sjal og kjole som jeg driver med. Og ser jeg etter har jeg nok noen ufo`er rundt omkring også.

Hvis det finnes noen der ute som kan lære meg tvebandstrikk igjen :-) Så rop ut. husker ikke det lenger :-(

3 kommentarer:

 1. Jo, jeg kan. Se i bloggen min under "strikking" og votter. Mørkeblå votter.....Tror jeg har forklart ganske godt der.... Har bare ikke tid til å skrive akkurat nå.Må ordne meg før jobb.. Takk for besøk på siden. Veldig hyggelig! "Prates"

  SvarSlett
 2. I tilfelle du ikke har funnet vottene mine over: her er kopi fra innlegget, det er sikkert nok til at du husker...."Vottene er strikket med to tråder som hele tiden tvinnes. Dvs. du må hele tiden ta den bakerste tråden og legge over den du nettopp har brukt for å strikke en maske. Når vottene er ferdig strikket skal det sys inni. Du syr da på retten rundt f.eks. en tykk strikkepinne. Resultatet ser du til venstre. Så vrenges votten og retten blir slik du ser til høyre. På grunn av trådene som tvinnes ser rettmasken ut som den går vannrett.
  Det går mye garn til slike votter. Syns også de blir altfor tykke - så dette blir nok enda et produkt som ikke blir brukt.
  Dersom jeg velger å strikke et par til så kommer jeg ikke til å sy inni. Syns de er like fine uten og mer anvendelige"

  SvarSlett
 3. Hallo Aina.

  Takk for kommentar... wow.

  Sendte mail til skolen i dag, så jeg håper uansett å se deg neste torsdag kveld.

  Klem Grethe

  SvarSlett